Previous
Next

S.O.S Dugulás elhárítás

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink Budapest minden kerületében, valamint Pest megye területén érhetőek el:

Az összes dugulás elhárításnak a legegyszerűbb és legjobb módja a gépi spirálozás. Ez igaz a mosogatóra, a vécére, a fő vezetékre (strangra), udvari dugulásra egyaránt. Ezen felül másik kiváló takarító eszközünk az úgynevezett woma belső csőmosó, ezzel az eszközzel a cső belső falát nagynyomású vízsugárral mossuk át.

Amellett hogy én főként duguláselhárítással foglalkozom, egy olyan csapatot hoztam létre akikkel mindent meg tudunk oldani. Van burkoló kőművesünk, a szakszerű bontáshoz, illetve helyreállításhoz. Fűtésszerelő, aki a fűtés kiépítésében tud segíteni, illetve vízvezeték szerelő aki a vízvezeték javításában, szerelésében tud segíteni. Minden szakemberünket tudjuk mozgósítani az ügyfél kérésére.

Amennyiben igény merülne fel arra hogy csatornázzunk, csatorna rendszereket építsünk ki, illetve esővíz rendszereket, öntözőrendszereket, kerti automata öntözőrendszereket, illetve épületgépészet épületen belüli vezetékek cseréjét, vagy ezek kiépítése, kivitelezése is megoldható.

duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás menete és folyamata nem minden esetben egy könnyen meghatározható folyamat, mert minden munka és minden dugulás más és más. Így minden fajtához külön-külön kell alkalmazkodni és mindegyiknél nagyon alaposan fel kell térképezni a problémát, hogy a megoldás alkalmazható legyen. Első lépésként mielőtt kihívjuk a szakembert, érdemes lehet a háztartásban használt lefolyótisztító szereket kipróbálni, illetve más egyéb háztartási praktikákat megfontolni. Ha az otthon használt eszközök és szerek nem hozták meg a várt sikert és a dugulás még mindig fent áll, hívhatjuk a szakembert. Ahhoz, hogy a szakember pontosan fel tudjon készülni a problémára az alábbi kérdéseket teheti fel. Próbálja meg a problémát amennyire csak lehet pontosan körülírni. Ezzel pontosíthatjuk a munka árát és a munka elvégzésének idejét. A pontos ár mindig a helyszíni felmérés után lesz fix.

falbontás nélküli duguláselhárítás

Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás

A fürdőszobai padlóösszefolyó, illetve padlóösszefolyókat meglehet találni még különféle helyeken, konyhákban és raktárakban, valamint egyéb olyan vizesblokkokban például zuhanyzó, ahol sok víz terjedhet el a padlón illetve a helyiségben. Ennek a tisztítását is gépi csőgörénnyel végezzük. illetve szükség esetén és womás nagynyomású belső cső mosóval. Szerencsés az aki rendelkezik padlóösszefolyóval, mert ezáltal könnyebben lehet tisztítani a fürdőkád, zuhanyzó, illetve kézmosót.

dugulás

Strang alapvezeték duguláselhárítás

A fő vezetékek strangok dugulásának tisztítására szintén gépi spirálozás javaslunk, illetve womás cső takarítást. Ezek a csővezetékek, strangok ugyanis nagyobbak mint a mosogató, illetve mosdó, fürdőkád és hasonló lefolyóknak az átmérője. Ehhez felkészültebbnek illetve tapasztaltabbnak kell lenni hogy szakszerűen el lehessen végezni a munkát.

wc duguláselhárítás

WC duguláselhárítás

A wc dugulások zömét tárgyak, ételmaradékok és higéniás eszközök okozzák. A duguláselhárítás minden esetben bontás nélkül, tökéletes tisztaságot, higéniát és eredményességet biztosító spirálos csőtisztitó gépekkel történik. Ez a leghatékonyabb módja a dugulások megszüntetésének és a munkavégzés tisztasága is páratlan. Legkorszerűbb gépeink több méretű (hosszúságú és átmérőjű) spirállal és a hozzá tartozó tisztító fejekkel garantálják a tökéletes csőtisztítást.

konyhai dugulás

Mosogató duguláselhárítás

A mosogató dugulás, az a fajta dugulás ami főként a vízkő és habkő, illetve különféle ételmaradékok szennyeződések miatt keletkezik. Ennek a dugulásnak az elhárításához szintén spirálos csőtisztítást javaslunk, illetve makacsabb dugulásoknál, ahol már eliszaposodott a rendszer ott a womás csőtisztítást javasoljuk.

Árak

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége dugulás elhárítással kapcsolatban, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és a lehető leghamarabb jelentkezem.