Darálós WC

A darálós WC- t mint olyat általában pincékbe illetve olyan átalakított lakásukban helyeznek el ahova már meglévő fürdőszobára illetve vezetékre csatlakoztatja.

Ezeket a rendszereket darálós WC t nemcsak a wc-nél mosogatónál is használják ami nem egyenlő a konyhamalaccal.

A konyhamalac ugyanis le tud darálni nagyon komoly mennyiségű ételt ételmaradékot a darálós WC azonban nem.

A darálós WC- t több funkciós. Használják hazánkban ezért elég sokszor eldugul, mivel az olyan szennyeződések, mint például tampon nedves popsitörlő, csont és egyebeket nem tudja feldolgozni a gép.

Akkor eldugul megáll ilyenkor minden esetben ha ezt tapasztaljuk, akkor a konnektorból ki kell húzni hogy ne égjen le a villanymotor ugyanis egyre hogy villanymotor által ledarált és így szivattyúval továbbított eszközről beszélünk, ha kihúzzuk a hálózatból nagy valószínűséggel a dugulás nem szűnik meg ilyenkor ki.

Hívjuk a szakembert aki ezeket az eszközöket berendezéseket szétszedi a szennyeződést eltávolítja majd összeszedni a helyére rakja beüzemelni meggyőződik arról, hogy a szerkezet újból tökéletesen működik és ezáltal újból lehet használni.

Továbbá ide tartozik ebben a témakörben az úgynevezett zsírfogók amiket üzemi konyhán illetve kisebb kifőzdék be és egyéb helyeken lehet találni ezeket a zsír fogukat is össze szokták kombinálni az úgynevezett darálós wc-vel.

Ezek sajnos igen sűrűn és igen gyakran eldugulnak, ezért ezeket sűrűn kell takarítani.

Kapcsolat

Weboldal: Zita Hoffmann

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük