Otthoni rendszer dugulás

Az otthoni teljes rendszer dugulásnak nevezzük amikor a fővezeték dugulását, mikor egyszerre eldugul minden a fővezeték a dugulást általában tárgyak okozzák, amik a WC-be a kerülnek bele,

Ilyen lerakódások például hab, habkő, zsír, zsíros anyagok, tészták, rizs, bab puffadó zöldségek és ennek egyvelege ezeket nem egyszerű eltávolítani a cső rendszerből. Ugyanis ez nem egyszerre hanem évek alatt rakódik le a csőrendszer be így okozva nagyon kellemetlen dugulást nagyon kellemetlen szagokat.

Valamint igen jelentősen szennyezni a környezetet a lakást belülről. Ugyanis ez fekáliát tartalmaz ennek a megoldására legtöbb esetben csőgörény illetve spirált spirálozó képet használunk ez a gyors és hatékony duguláselhárító gép.

falbontás nélküli duguláselhárítás

Lehet használni úgynevezett woma belső kőmosó rendszert ami vízzel mossa a  csőnek a belső falát. Ez igen hatékony viszont drágább mint a spirálozás a gépi spirálozás mind a kettő. Elég sok időt tud igénybe venni külön fele szennyeződések illetve az oda nem illő tárgyak tampon betét pelenka nedves popsitörlő és még sorolhatnánk hogy mi minden kerül a WCben ami idegen tárgynak számít, otthoni rendszer dugulás során. Ilyenkor a garanciális tisztítás amit felajánlom minden egyes elvégzés munka után már ugrik is ezeket a munkálatokat képzett szakemberek évek alatt tanulják meg, hogy lehet gyorsan és hatékonyan elvégezni a munkát, illetve a munkám mindig attól függ mennyire fontos tájékoztatást kapok illetve mi az eldugulás oka. A munkavégzést Természetesen Megpróbáljuk a lehető legtisztább és leghumánusabb módon elvégezni illetve ami ezzel járó koszt és mocsok elkerülni. Sajnos ez ezzel a munkával jár gépeink berendezéseink úgy vannak kialakítva, hogy ezek az eszközök a cső rendszert valamint a csőhálózatot nem bántják nem sértik nem fúrják át nem törik el.

Viszont duguláselhárítás közben találkozhatunk csőtöréssel, cső elmozdulása illetve gyökeresedést jel is ami azt jelenti hogy azt a munkafolyamatot már bontással kell elvégezni hogy eltávolítsuk azokat a problémákat amikkel találkozunk illetve amiket megállapítunk.

Weboldal: Zita Hoffmann

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük